Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

TV: Gerrard: "Benitez kan återvända till Premier League"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Steven Gerrard tror att Rafa Benitez, som nyligen sparkades från Real Madrid, kommer återvända till Premier League. 
- Han är en suverän manager, säger han. 

Rafa Benitez tog Liverpool till Champions League-titeln och Steven Gerrard har fortfarande varma känslor för spanjoren. Efter att Benitez nu sparkats från Real Madrid tror Gerrard att det kan bli en återkomst till Premier League, där Benitez utöver Liverpool även tränat Chelesa.

- Ja, gör kan jag. Jag vet inte i vilken klubb eftersom du aldrig vet vilken Premier League-klubb som som behöver en manager. Men alla klubbar behöver en manager förr eller senare för det här är en brutal bransch. Resultat gör att klubbarna byter manager snabbt nuförtiden. Jag ycker lite synd om honom för jag tycker att han gjorde ett helt okej jobb i real Madrid. Men jag är säker på att kvaliteten i hans CV kommer att göra att stora klubbar i världen kommer att försöka värva honom. Rafa Benitez är en suverän manager, säger Gerrard.


Själv är Liverpool-ikonen Gerrard sedan en tid tillbaka i MLS och LA Galaxy. Ett karriärsval som efter en hel karriär i Liverpool-tröjan var ett svårt beslut.

- Det lättaste för mig hade varit att skriva på ett år till och stanna i Liverpool. Det hade varit bekvämt. Jag känner alla där, min familj är lycklig. Men när du är 35 år tänker du: Varför inte försöka något annorlunda i livet? Uppleva en ny utmaning och möta nya hinder att ta mig förbi i livet. Jag ska bara stanna i 18 månader och jag är verkligen glad över beslutet. 

Publicerad 2016-01-06 kl 12:51

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER