Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

TV: Gerrard om att jobba under Klopp: "Finns ingen öppning för tillfället"

Foto: SCANPIX

Försök igen

Steven Gerrard närmar sig slutet på spelarkarriären. Mittfältaren har tidigare öppnat för en tränarroll i Liverpool, men hävdar bestämt att inget är klart.
- Det finns inget beslut om att jobba med Klopp, säger Liverpool-legendaren.

Steven Gerrard har tidigare sagt att den pågående säsongen i MLS förmodligen blir hans sista i spelarkarriären. Liverpool-legendaren har öppnat för att återvända till Anfield i en tränarroll, men menar att det inte finns något som är bestämt.

- Jürgen Klopp står på sina egna ben. Han har sin egen stab med personer runt honom som han är väldigt nöjd med. Självklart har jag en enorm Liverpool-koppling och Liverpool är i mitt hjärta och kommer alltid att vara. Men det finns inget att kommentera. Det finns inget beslut om att jobba med Klopp. Jag kommer väldigt bra överens med honom och vi håller kontakten. Men det finns ingen öppning jobbmässigt för tillfället. Det finns inget för mig att säga om det egentligen, förutom att jag är en stor beundrare av honom och jag hoppas att han för med sig framgång för Liverpool nästa säsong. Jag kommer att stötta honom härifrån.

Se intervjun med Gerrard i spelaren ovan.

Publicerad 2016-07-21 kl 14:48
ENGLAND

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER