POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

TV: Giggs om att börja försäsongen utan van Gaal: Inte perfekt

Nästa

Avbryt
Försök igen

Louis van Gaal är kvar i Brasilien medan Manchester Uniteds försäsong är igång.
- Det är aldrig perfekt, konstaterar assisterande managern Ryan Giggs.

Louis van Gaal ska ta över som manager för Manchester United. Han är just nu i Brasilien och förbereder sitt holländska landslag för möte med Brasilien i bronsmatchen. Samtidigt är Manchester Uniteds försäsong redan igång.

Ryan Giggs, ny assisterande tränare i Manchester United är inte helt nöjd med situationen men vill samtidigt inte göra för stor sak av det.
- Det är egentligen inget problem även om det inte är prefekt. Du vill ju att alla spelare och ledare ska vara på plats när försäsongen startar men när det är VM år så blir det såhär. Nu blev det annorlunda eftersom vå manager var med i VM. Det är aldrig perfekt. Men allt har gått bra på träningarna och om en vecka är vi tillsammans igen och har två och en halv vecka tillsammans i USA när vi kan lära känna varandra. Efter det har vi två veckor till här så det finns mycket tid innan säsongen börjar, säger han.

Och trots att Louis van Gaal inte är på plats berättar Giggs att det är holländaren som ligger bakom all planering.
- Allt har planerats av Louis. Vi får lära oss hur han jobbar och lära känna honom och så men allt är planerat av Louis. Vi följer hans planer.

Publicerad 2014-07-10 kl 22:02
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå