TV: Här blir Chicharito Uniteds hjälte - igen

MANCHESTER UNITED - WOLVES 3-2

1-0 Bebe 56'1-1 Elokobi 60'2-1 Park 70'2-2 Foley 76'3-2 Hernandez 90'

Han avgjorde helgens möte med Stoke – och nu var det dags igen. Kolla in när ”Chicharito” blir Manchester Uniteds hjälte i ligacupen.

Storklubben var illa ute mot Wolves. Men Tiago Bebe, Ji Sung Park och Javier "Chicharito" Hernandez fixade till sist segern.

Först satte Bebe – i sin debut från start - 1-0-målet i andra halvlek, innan Elokobi nästan omedelbart kvitterade för Wolverhampton. Sedan var det Parks tur att ge United ledningen – och Foley som även han utjämnade efter bara några minuter.

Men till sist fick Manchester United sista ordet. Javier Hernandez satte 3-2 just som ordinarie tid skulle ta slut.