TV: Här får Fabregas hjärnsläpp - Chelsea föll klart

Här får Cesc Fabregas hjärnsläpp - och rött kort. Detta efter att han skjutit bollen i huvudet på en West Bromwich-spelare.

Det var efter en halvtimmes spel som Fabregas såg rött - och det efter ett riktigt hjärnsläpp. Mittfältaren sköt nämligen bollen rakt i huvudet på Chris Brunt, som stod precis bredvid Jonas Olsson. Och Fabregas fick syna det röda kortet.

Jonas Olsson fick chansen från start när hans West Bromwich besegrade redan klara mästarlaget Chelsea med 3-0 i Premier League. Den förre landslagsbacken, som inte ens har fått plats på bänken en stor del av säsongen, spelade hela matchen och drog på sig ett gult kort.

Saido Berahino placerade in ledningsmålet med en precis skruv från knappa tjugo meter i första halvleks nionde minut. Samma spelare ökade på till 2-0 på straff två minuter in på den andra halvleken.

Däremellan hade Chelseas Cesc Fabregas blivit utvisad i 28:e minuten sedan han sparkat bollen rakt in i en klunga med spelare efter avblåsning. Bollen träffade en motspelare i huvudet och domaren Mike Jones visade spanjoren det röda kortet.

Med en man kort lyckades Chelsea skapa några ströchanser, men i 60:e minuten avgjordes matchen definitivt genom Chris Brunts 3-0-mål.

Förlusten var Chelseas blott tredje i ligaspelet den här säsongen.

Se höjdpunkter från matchen cirka 2.15 in i sportens sändning.

Publicerad 2015-05-19 kl 08:26