Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

TV: Hårt jobb ska ta Chelsea tillbaka till toppen

Foto: SCANPIX

Försök igen

Tränaren Antonio Contes lösning för att undvika en ny flopp?
Hårt jobb.
- De här två dagarna har jag sett spelare med rätt attityd och beteende. Det glädjer mig, säger Conte.

Med bland andra Pep Guardiola, Antonio Conte, Jose Mourinho och Jörgen Klopp ser Premier League-säsongen på förhand ut att bli mer spännande än någonsin.

Den italienske tränaren Antonio Conte har tagit över fjolårets stora flopplag, Chelsea, och har en tuff utmaning framför sig.

- Vi vet att den här säsongen inte kommer bli enkel om vi tänker att förra året, med tiondeplatsen, var dålig.

För att undvika ett nytt plattfall kommer Conte kräva hårt jobb av sina spelare - både på träningsplanen som på arenorna.

- Vi vet, jag, spelarna, klubben. Vi måste tänka på att jobba väldigt hårt varje dag, varje vecka, varje månad för att betyda något för fansen. För fansen måste ha ett lag som är berett att slåss hela vägen till slutet för att kunna konkurrera med andra lag.

Efter två dagar i Chelsea är 46-åringen nöjd med vad han har fått se under träningspassen. Många spelare har gjort ett gott intryck på den nye tränaren.

- Under de här två dagarna har jag sett spelare med rätt attityd och beteende, med en stor vilja att slåss för en plats i laget och som slåss för att ta klubben tillbaka till toppen. Jag är väldigt glad över att ha sett dessa saker. Det är väldigt viktigt.

Conte fick även frågor om ligatiteln och hur han ser på toppstriden. Enligt italienaren finns det flera lag som kan vinna titeln. Något Conte ser som kittlande.

- Jag vet att den här ligan är väldigt, väldigt tuff eftersom det finns sex-sju lag som slåss om titeln. Det finns bara ett lag som kan vinna och för att vi ska vara där måste vi slåss för det.

Vad gäller press viftar Conte bort det.

- Jag är född med press. Det är normalt när du är spelare i eller tränare för en stor klubb som Chelsea. Du måste spela för att vinna.

Blir Chelsea ett topplag under ledning av Antonio Conte?
  • Ja, de kommer vara med och slåss om titeln.
  • Nej, jag tror inte han är rätt man för jobbet.
RÖSTA SE RESULTAT
Publicerad 2016-07-14 kl 18:08
ENGLAND

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER