Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Hiddink: "Svårt att nå Champions League"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Efter nya förlorade poäng börjar Guus Hiddinks hopp svikta. Han ser nu målsättningen - Champions League - som något det blir svårt att uppnå.

Chelsea räddade en sen poäng mot Manchester United i lagens möte på Stamford Bridge på söndagen efter Diego Costas kvittering. Men en poäng räcker inte långt för laget om målsättningen - att nå Champions League - ska uppnås.

- Ja, vi förtjänade poängen i slutet. Du kan göra målen när som helst. Om du ser på matchen var United väldigt bra i första 20 minuterna. De drog isär oss och som en effekt sjönk vi väldigt lågt istället för att gå framåt och ta striden. Vi reagerade lite efter 20 minuter och tog fler dueller, därifrån skade vi fler chanser. De gjorde ett vackert mål i 61:a minuten från (Jesse) Lingard men vi gjorde inget motstånd. Där måste vi förbättra oss, även om det var ett vackert mål. Sen reagerade vi väldigt bra och i slutet hade vi flera chanser. Jag tycker båda målvakterna ska ha beröm, säger Hiddink.


Chelsea har nu 17 poäng upp till fjärdeplacerade Manchester City och 13 omgångar kvar att spela. En tuff uppgift, medger Hiddink.

- Jag sa redan när vi var en poäng ovanför nedflyttning att vår målsättning måste vara fjärdeplatsen och Champions League men just nu måste vi bara börja vinna. Vi är obesegrade en tid men vill du komma fyra måste du ha segrar, det vore väldigt svårt att uppnå.

Publicerad 2016-02-08 kl 08:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons