Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Hör Mourinho om Lindelöf: "De säger att alla spelare ska till oss"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Victor Nilsson Lindelöf till Manchester United?
Nu uttalar sig José Mourinho om frågan.
- Tidningarna i Portugal säger att alla spelare där ska till oss, säger United-managern till Sky Sports. 

Manchester United uppges komma allt närmare en värvning av svenske mittbacken Victor Nilsson Lindelöf. Premier League-jätten sägs i engelska och portugisisk press betala omkring 440 miljoner kronor till Benfica för den 22-årige landslagsmannen.

Nu har Uniteds manager José Mourinho, som är portugis, uttalat sig om uppgifterna runt Nilsson Lindelöf.

- I Portugal säger alla framsidor på tidningarna att alla spelare i Portugal ska till Manchester United nu. Det är normalt. För några säsonger sedan gick alla spelare från Portugal till Chelsea, till Real Madrid... Det här är normalt med tanke på kopplingen, säger Mourinho till Sky Sports.

- Men jag fortsätter att säga samma sak: jag gillar min trupp. Jag tror mer på sommarfönstret än vinterfönstret. Då får man mer tid och fler valmöjligheter. Jag tycker det fönstret är bättre. Men vi får se vad som händer.

Enligt Mourinho är det endast aktuellt för United att göra en värvning i januarifönstret som väntar.

- Om vi värvar en spelare så värvar vi bara en spelare, inte två, tre eller fyra. Om vi öppnar dörren för någon att lämna så är det inte för att pusha ut honom, då är det för att han verkligen vill lämna. Men jag är mer än nöjd om vi behåller spelarna, säger Mourinho.

Tidigare under onsdagen uttalade sig mittbackens agent Hasan Cetinkaya om uppgifterna kring Nilsson Lindelöf och Manchester United.

Jag kommer inte kommentera specifika klubbar. Jag kan bara kommentera att det finns bud på Benficas bord, som de kan ta ställning till. Och jag ska ha möte med Benfica också, sa Cetinkaya.

Se Mourinho kommentera Nilsson Lindelöf i spelaren ovan.

Publicerad 2016-12-21 kl 18:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons