TV: Imponerande vändning av United som rycker i toppen

Manchester United kan bara inte sluta hamna i tidiga underlägen och sedan vända och vinna. Mot Newcastle stod ligaledaren för ännu en bedrift när man låg under tre gånger i matchen men kunde ändå vinna med 4-3.

Här petar Jonny Evans in bollen i eget mål.

Wayne Rooney, Ashley Young och Danny Welbeck saknades i annandagsmatchen mot Newcastle. Men vad gjorde det när Manchester United istället skickade fram fyra andra målskyttar i en imponerande vändning där bortalaget tog ledningen tre gånger om.

Newcastle inledde målskyttet redan efter fyra minuter och det efter en tavla av målvakten David De Gea. Efter ett tämligen enkelt skott styrde De Gea ut bollen rakt till James Perch som kunde rulla in 1-0.

Tjugo minuter senare kom Uniteds svar. Javier Hernandez avslutade från nära håll men Tim Krul kunde rädda med högerfoten. På returen kastade sig Jonny Evans fram och rakade in 1-1-kvitteringen.

Bara minuten efter sitt mål hamnar Evans i fokus igen för ett nytt mål. Men den här gången skickade försvararen in bollen i eget mål till 1-2. Först blev målet inte godkänt då Newcastlespelaren Cisse var offside. Domaren tog sedan linjedomaren till sin hjälp och godkände till slut målet.

Nästan en kvart in i den andra halvleken kom Uniteds andra kvitteringsmål. Målskytten var än en gång vänsterbacken Patrice Evra, det var fransmannens andra raka match med mål och fjärde totalt den här säsongen.

Tio minuter senare var det dags för nytt ledningsmål av Newcastle. Förre Unitedspelaren Gabriel Obertan kom loss på vänsterkanten och spelade in bollen till Papiss Cisse som dunkade in den bakom en stillastående De Gea.

Men kort därefter var det även dags för nytt kvitteringsmål av United. För tredje gången i matchen kvitterade United genom skyttekungen Robin van Persi som efter lite trassel i straffområdet kunde skjuta in 3-3.

Och till slut kom så även vinnarmålet för United som tvingades jaga hela matchen. . Måltjuven Javier Hernandez frispelades och kunde placera in 4-3-målet i 90:e minuten till Sir Alex Fergusons stora jubel.

United rycker därmed åt sig ett starkt sjupoängsförsprång i Premier League då konkurrenten Manchester City kammade noll mot Sunderland.