TV: Jubel från City och Arsenal - Chelsea tappade poäng i slutminut

Det lär jublas bland både Arsenal och Manchester Citys fans. Chelsea hade chansen att rycka till en fyrapoängsledning i Premier League - men släppte in kvitteringen bara minuter från slutet mot WBA.

I och med att Arsenal förlorade mot Liverpool klev Chelsea redan i den förra omgången upp som ny tabelletta i Premier League. Mot West Bromwich, utan en skadad Jonas Olsson, hade laget chansen att förstärka sin position, och precis före paus kom det mål som gav Londonklubben ledningen.

Willian slog en kort hörna mot första stolpen, David Luiz rusade fram och klackskarvade bollen in i boxen och Branislav Ivanovic slog påpassligt till. Det var hans andra fullträff på de tre senaste ligamatcherna.

Om resultatet stått sig hade José Mourinhos gäng byggt upp ett försprång på betryggande fyra poäng i tabellen. Men Victor Anichebe ville annorlunda. Med en perfekt nick stötte han in ett inlägg till 1-1 bara några minuter från slutet. Därmed har Chelsea - med en match mer spelad - bara två poäng till godo på Arsenal, samt ytterligare en gentemot trean Manchester City.

Publicerad 2014-02-12 kl 09:49