Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: ”Källström är som osynlige mannen”

Nästa

Avbryt
Försök igen

Kim Källström kan få debutera för Arsenal i FA-cupmatchen mot Everton.

- En jättechansning av Arsenal, säger Daily Mails Neil Ashton i en videokrönika på fotbollskanalen.se.

När Arsenal presenterade lånet av Kim Kälsström från Spartak Moskva i slutet av transferfönstrets öppethållande i januari var det många som inte trodde sina ögon - och när det senare visade sig att han var skadad vid ankomst så var det ännu fler som klentroget kliade sig i huvudet över Arsenalvärvningen.

Källström har sedan ankomsten rehabiliterat sin onda rygg och nu är han på väg tillbaka i spel. Arsenal är pressat av ett hårt spelschema och i helgen väntar FA-cup mot Everton, och då kan Källström få sin chans.

- Kim Källström ha varit engelsk fotbolls osynlige man, vi har inte sett honom sedan han presenterades den 31 januari. Det var en jättechansning att värva honom, och det vore en jättechansning att spela honom i FA-cupen, säger Neil Ashton.

- Jag är osäker på att han, trots sin rutin och sina meriter är redo för engelsk fotboll. Han ha aldrig spelat här och att sätta in honom i en FA-cupkvartsfinal mot Everton… Med tanke på Arsenals kommande matcher är det enorm press på honom att prestera om han kommer in i Arsenals lag.

Publicerad 2014-03-06 kl 13:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons