POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

TV: Källström om framtiden: "Vet aldrig vad som händer"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Fotbollskanalen har varit i London och träffat Kim Källström. Han pratar om tiden i Arsenal och om en framtid i England.
- Det vet jag inte, man tror att det blir på ett sätt sen blir det på ett annat, säger Kim.

Arsenals värvning av Kim Källström chockade många. Nu har svensken äntligen fått starta för sin nya klubb. Fotbollskanalen har träffat Kim i London där han berättar om tiden i sin nya klubb Arsenal.
- Väldigt roligt. Väldigt mycket kortpassningar och väldigt skickliga medspelare, säger han.

I matchen mot West Ham hade Kim flest bolltouch av alla spelare. Och den kritiserade värvningen fick beröm för sin insats. Och det var en efterlängtad startdebut för Källström själv.

Källström har kontrakt med Spartak Moskva till juni 2015. Framtiden är än så länge oviss och vart han spelar i höst vet han inte själv.
- Det vet jag inte. Det funderar jag inte på så mycket. Det här har visat hur snabbt det kan gå, säger Kim.

Han och familjen trivs väldigt bra i England och han utesluter inte att fortsätta i England, även i andra klubbar än Arsenal. Men först ska han återvända till Spartak Moskva.
- Jag har ingen riktig tanke på vad som ska hända. Jag har ett år kvar i Moskva, så först ska jag tillbaka dit, säger Källström.

Innan spekulationerna om nästa klubbadress på allvar så har Källström fyra mycket viktiga matcher kvar med Arsenal den här säsongen. Efter Evertons förlust mot Crystal Palace har Londonklubben återigen greppet om den så viktiga fjärdeplatsen.
- Det är otroligt viktigt för klubben. Statusmässigt och givetvis ekonomiskt. Sen är det viktigt för alla spelare också, säger Källström.

Publicerad 2014-04-17 kl 17:32
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå