TV: Kane och 19-åring gav Tottenham segern

19-årige Dele Alli stod för en fin insats när Tottenham under måndagskvällen besegrade tabelljumbon Aston Villa med 3-1.

Tottenham fick en riktig drömstart hemma på White Hart Lane och redan i den tredje minuten gav Mousa Dembele London-laget ledningen.

Precis innan halvtidsvilan ökade Dele Alli  - som stod för en mycket fin insats - på till 2-0 för hemmalaget.

I den andra halvleken fick Aston Villas nye tränare Remi Garde från läktaren se Jordan Ayew reducera för den krisande tabelljumbon.

Tottenham skulle dock inte tappa några poäng ikväll och på stopptid punkterade Harry Kane definitivt matchen med sitt 3-1-mål.

I och med segern klättrar Tottenham upp på en femteplats i tabellen.