Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND
35v

TV: Klopp förväntansfull på Salah: "Hoppas han håller formen"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se en del av presskonferensen med Klopp i spelaren ovan.

Mohamed Salahs målform fortsätter. I helgen gjorde anfallaren sitt tjugonde mål för säsongen och tränaren Jurgen Klopp är förväntansfull för framtiden.
- Jag hoppas att han håller formen och forsätter spela så här, säger han i en presskonferens.

Mohamed Salah har redan nått 20 mål för säsongen. Under söndagen gjorde han ett mål i Liverpools 4-0-seger mot Bournmouth.

Efter matchen var Liverpools tränare Jurgen Klopp väldigt förväntansfull på framtiden och Salahs form. Men ändå ställde han sig en omvänd fråga.

- Vad skulle hända om han inte skulle göra fler mål från och med nu? Då är det fortfarande 20 mål under säsongen, säger Klopp under presskonferensen med ett leende.

- Jag ser fram emot att han stannar i den formen han är i och fortsätter spela så här.

Klopp påpekar dock hur mycket snack det är som Salah, och lyfter att de andra spelarna i truppen är minst lika viktiga som honom.

- Salah vet hur mycket jag respekterar honom, men det handlar inte bara om "fab four" (Mohamed Salah, Philippe Coutinho, Sadio Mane and Roberto Firmino), säger Klopp.

- Men uppenbarligen så är det lättare för Salah att avsluta på mål, och förhoppningsvis så fortsätter det så här för Mohamed, säger Klopp.

Publicerad 2017-12-18 kl 10:30

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER