Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Klopp frustrerad över missade chanser: "Det är ett problem"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Liverpool har bara vunnit en av sina senaste sju matcher. I 1-1-mötet med Newcastle var det åter igen flera missade kanonchanser för Jürgen Klopps lag.
- Vi är det bättre laget igen, vi skapar mer chanser igen, vi hamnar i väldigt positiva situationer men vi gör inte mål, säger tysken.

Liverpool går på ett välbehövligt landslagsuppehåll efter 1-1 mot Newcastle under söndagen. Laget har bara tagit en seger på de sju senaste matcherna. I flera av matcherna har Liverpool haft ett stort övertag i spel och chanser. Men målen har uteblivit - så även mot Newcastle.

- Vi gjorde ett misstag, skulle jag säga, säger Jürgen Klopp.

- Vi är det bättre laget igen, vi skapar mer chanser igen, vi hamnar i väldigt positiva situationer men vi gör inte mål. Det är såklart ett problem men det kommer inte att fortsätta så här. Jag vet, jag har varit länge nog runt fotbollen för att veta att en dag när knuten lossnar så kommer vi att göra mål fler än en gång. Det är rätt troligt.

Liverpool är sjua i Premier League och har sju poäng upp till Manchester City och Manchester United i toppen av tabellen.

Publicerad 2017-10-02 kl 13:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons