Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

TV: Klopp hyllar Wenger: "En av de bästa i världen"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Jürgen Klopp berättar inför Liverpools möte med Arsenal att han ser fram emot att möta Arsene Wenger. En manager han verkligen ser upp till. 
- En av de bästa i världen, helt klart, säger han 

Jürgen Klopps Liverpool står inför en stor utmaning på onsdagskvällen när Arsenal kommer på besök. Klopp konstaterar att Arsenal inte har råd att nöja sig med en poäng. Laget måste vinna och kommer att satsa hårt för att lyckas med det.

- Arsenal och Manchester City är de två bästa lagen i Premier League just nu och för att hålla en bra position gentemot City behöver de alla poäng och kan inte planera för var de ska ta dem. så jag tror att de kommer att visa oss att de är väldigt ambitösa i år. De har bra form och vi saknar kontinuitet i våra prestationer senaste veckorna. Men jag tycker att matchen mot Stoke skickade positiva signaler om vad laget är kapabelt till. Jag skulle kunna säga mer än så men framför allt måste vi visa det.


Mötet innebär också ett personligt möte för Klopp med Arsene Wenger. Ett möte Klopp ser fram emot då fransmannen är en av hans stora förebilder.

- Det är väldigt intensivt att arbeta i Premier League, speciellt om du spelar matcher internationellt också. Jag har alltid haft den största respekten för Arsene Wenger men nu har den blivit ännu större sedan jag kommit hit. Jobbet han gjort är verkligen strålande och han har gjort det i ungefär 19 och ett halvt år. Ja, han är en kvalitetsmanager. En av de bästa i världen, helt klart. Att vara det under en så lång tid är väldigt ovanligt. Han är en fotbollsgalning i bästa bemärkelse. Det har alltid varit en utmaning att spela mot honom. En utmaning men jag ser fram emot det.

Publicerad 2016-01-11 kl 22:37

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER