Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
1v

TV: Klopp: "Liverpool är inte Harlem Globetrotters"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se ett längre utdrag ur presskonferensen med Jürgen Klopp efter segern mot Brighton i spelaren ovan.

Liverpool var tillbaka på vinnarspåret under lördagen.
Trots det fick Jürgen Klopp frågor om prestationen mot Brighton.
- Vi är inte Harlem Globetrotters. Vi måste leverera resultat, säger Liverpool-managern.

Liverpool kom till lördagens möte med Brighton med två raka förluster. Trots en 1-0-seger för serieledaren så skulle det finnas en del frågetecken kvar efter matchen. Liverpool visade inte upp ett spel som var lika bländade som det var under delar av säsongen. Managern Jürgen Klopp svarade på frågor om prestationen med att slå fast att man inte alltid kan bjuda på show.

- Jag fick de här frågorna i början av säsongen ganska ofta. Vi fick resultat och folk tyckte uppenbarligen att skillnaden var för stor mot City-matchen i Champions League förra säsongen, eller hemmamötet med Roma. Det är absolut okej, men vi är inte Harlem Globetrotters (ett uppvisningslag inom basketen känt för sitt artisteri). Vi måste leverera resultat, det är svårt nog. För att göra det måste vi prestera. Prestationen var bra i dag. Det var inte den bästa prestationen för säsongen inom vissa aspekter men från ett mognadsperspektiv skulle jag säga att det var den mest mogna prestationen för säsongen. Och det är så viktigt, säger Klopp.

- På bra dagar kan alla vinna fotbollsmatcher. På en medioker dag är det inte många lag som kan vinna fotbollsmatcher. På en dålig dag kan bara ett fåtal vinna fotbollsmatcher. I dag var ingen dålig dag, men det var en svår dag för oss.

Publicerad 2019-01-12 kl 22:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons