POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

TV: Klopp om skadeläget inför derbyt - flera tunga pjäser saknas

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Liverpool får klara sig utan Daniel Sturridge, Jordan Henderson och Adam Lallana i Merseyside-derbyt mot Everton. Den sistnämnde skadade sig i veckan med England.
- Jag var inte glad att han spelade i onsdags, säger Liverpool-managern Jürgen Klopp.

Under lördagen väntar Merseyside-derby mellan Liverpool och Everton. Då får hemmalaget klara sig utan flera viktiga spelare. Däribland Adam Lallana som ådrog sig en lårskada under landslagsuppehållet och väntas bli borta en månad.

- Jag var inte glad att han spelade förra onsdagen (i träningsmatchen mot Tyskland). Men det är inte mitt beslut och jag respekterar 100 procent beslutet från tränarna därför att de måste respektera mina beslut också, säger Liverpool-managern Jürgen Klopp.

Daniel Sturridge kommer inte att spela i derbyt, meddelar Klopp.

- Ingen chans. Jag hörde att han är tillbaka i träning med jag vet inte vem som gav den informationen. När en spelare är på planen med en rehabtränare, det är inte att vara tillbaka i träning! Det är situationen för tillfället, han är på bra väg men ingen chans för helgen.

Även Jordan Henderson kommer att missa mötet med Everton.

- Tyvärr har han fått ett litet bakslag och han är inte i träning förrän nu (fredag). Det är som det är. Jag kan inte säga just nu hur länge, men förhoppningsvis inte allt för länge, säger Klopp.

Phillipe Coutinho och Roberto Firmino kom tillbaka från landslagssamlingen med Brasiliene med lättare skadekänningar.

- De är okej för helgen. Hur fräscha de kommer att vara får vi se på lördag. Brassarna hade den längsta resan, de kom tillbaka sent i förrgår (onsdag).

Se Klopp tala inför Merseyside-derbyt i spelaren ovan.

Publicerad 2017-03-31 kl 23:44
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå