Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Klopp söker inte ersättare till Sturridge: "Jag är inte sån"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Trots skadedrabbade Daniel Sturridges frånvaro är Jürgen Klopp tydlig: ingen ersättare ska värvas in i januari.

- Det är en situation jag kan jobba med, säger Klopp.

Daniel Sturridge har på nytt skadebesvär och blir nu borta resten av året. Anfallarens frånvaro har fått den engelska pressen fokusera på om Liverpool kommer att ta in en ersättare i januarifönstret. De många frågorna har fått tränaren Jürgen Klopp att tröttna. Inför mötet med West Bromwich var det dags på nytt och en journalist undrade om tysken kände sig tvingad att ta in en ersättare till Sturridge. Frågan möttes av en fnysning från Klopp.

- Jag tycker det är ganska kallt av dig att sitta på andra sidan bordet och bara tänka på att ta in nya spelare. Jag hoppas att ditt företag tänker på att ta in två eller tre nya killar för ditt jobb. Jag vet inte om du är kall eller något sådant men.

- Vi har Christian Benteke, Divock Origi, Roberto Firmino. Såklart har vi Ingsy (Danny Ings) men inte för tillfället. Så det är en situation jag kan jobba med. Och tar du en ny spelare, en anfallare, som kan hjälpa dig omedelbart - när dagen kommer då Daniel är tillbaka i racet och kanske bättre än tidigare så sitter vi här och pratar om alla problem vi har med alla spelare som inte spelar och så vidare. Jag är inte sån, ledsen.

Publicerad 2015-12-13 kl 13:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons