POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Klopp tokcharmade engelska pressen: "Jag är The Normal One"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Jürgen Klopp höll sin första presskonferens som Liverpool-manager och imponerade på den samlade presskåren. Bland annat fick tysken frågan om han var en ny Mourinho - "The Special One".

- Jag är en helt vanlig kille. Jag är "The Normal One", säger Klopp.

Liverpools nye manager Jürgen Klopp höll under fredagen sin första presskonferens i sin nya klubb. Det var en avslappnad och glad 48-åring som mötte den engelska pressen - vars rykte inte har gått honom förbi.

- Alla har berättat för mig om den brittiska pressen så det är upp till er att bevisa för mig att alla är lögnare, säger Klopp.

Tysken har tagit med sig hjälptränarna Zeljko Buvac och Peter Krawietz från Dortmund, trots att Liverpool enligt uppgifter egentligen ville ha kvar den gamla staben. Och det är inte bara där som Klopp sätter tonen direkt. Ett möjligt problem som det flaggades för var om Liverpools värvningskommitén skulle ha för mycket inflytande och inte låta Klopp bestämma.

- Det var inte ett problem. I tio sekunder pratade vi om det. För mig är det tillräckligt att ha första och sista ordet. Vi vill bara diskutera väldigt bra spelare. Jag är inget geni, jag vet inte mer än resten av världen. Jag behöver folk som får den perfekta informationen, säger tysken.

På presskonferensen fick Klopp frågan om han är en ny "Special One" - som José Mourinho kallas. Men tysken målar upp sig betydligt mer blygsamt än så.

- Jag är en helt vanlig kille. Jag är "The Normal One".

Efter presskonferensen lät sig reaktionerna inte vänta från den brittiska pressen. På sociala medier var alla rörande överens om att Jürgen Klopp gjort ett kanonintryck.

Publicerad 2015-10-09 kl 12:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå