POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

TV: Klopp vill inte ta fram en plan B: "Jag vet vad folk säger"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Liverpool har varit mycket bra mot toppkonkurrenterna, men haft problem med bottenlagen. Trots det tycker Jürgen Klopp inte att laget behöver en plan B.
- Det är inte första gången folk säger något liknande, säger Liverpool-managern.

Liverpool tar emot Burnley på Anfield på söndag. Gästerna har ett uselt bortafacit den här säsongen och har bara plockat två poäng på 13 matcher. Liverpool-managern Jürgen Klopp underskattar dock inte laget som han besegrades av i höstas.

- Vi respekterar Burnley mycket, inte bara för att vi förlorade där men på grund av säsongen. Deras spelsätt är tydligt men det betyder att de är bra på det, så bra som de vill vara, säger Klopp.

Liverpool har varit mycket starka mot toppkonkurrenterna den här säsongen, däremot har man haft det svårare mot bottenlagen som backat hem och gjort det svårt. På presskonferensen inför mötet med Burnley undrade journalisterna på plats om inte Liverpool behöver en plan B när det händer?

- Jag vet vad folk säger, att det ser ut så och det är inte första gången folk säger något liknande. Att jag inte har en plan B eller något sådant, säger Klopp.

- Ja, vi vet hur vi ska spela men i slutändan så måste du komma in i vissa områden, du måste ta rätt beslut. Det finns inget jag kan göra eller säga. Du kan inte fokusera bara på fasta situationer eller bara på kontringar eller presspel. Inte så, det handlar om helheten. Vi måste vara så bra som möjligt på allt detta. Vi är, tillräckligt ofta, i alla matcher i rätt områden - kanske bortsett från första halvleken mot Hull. Spelarna tar rätt beslut, så vad kan man göra då? Mitt jobb, som jag förstår det, är att hjälpa dem att ta rätt beslut lättare, det är vad träningen är till för.

Se ett längre utdrag från presskonferensen med Jürgen Klopp inför mötet med Burnley i spelaren ovan.

Publicerad 2017-03-10 kl 21:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå