Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Klopps domarilska efter tappet: "Gav oss inte möjligheten"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se en del av presskonferensen i spelaren ovan.

Jürgen Klopp var förbannad efter två tappade poäng.
Anledningen? Att han inte hann göra sitt tänkta byte.
- Domaren gav oss inte möjligheten, säger han till BT Sport.

Det blev oavgjort mellan Chelsea och Liverpool under lördagskvällen. Chelsea kvitterade Liverpools ledning med mindre än tio minuter kvar att spela – och efter matchen var hemmalagets tränare Jürgen Klopp förbannad.

Anledningen var att han minuten innan Chelseas kvitteringsmål hade velat sätta in Adam Lallana på plan och gå ner på en fembackslinje. Hemmalagets tränare blev dock tillsagd att vänta och medan man gjorde det kom Willians 1-1.

- Jag var arg eftersom vi ville ändra formation men domaren gav oss inte möjligheten. Jag vet inte vad han tänkte i det ögonblicket. Han sa någonting om att det tog ”för lång tid”. Jag förstår inte, hur kan ett byte ta för lång tid? Vi ville inte dra ut på tiden, vi ville byta formation. Det var därför jag var arg, säger han till BT Sport efter matchen.

- Vi ville ändra till fem spelare i backlinjen och det kunde ha hjälpt mycket.

Klopp förklarade samtidigt att det var svårt att försvara sig mot ett kontringsinriktat Chelsea, inte minst mot belgaren Eden Hazard, och att ett oavgjort resultat får anses vara rättvist.

- Målet var fantastiskt även om det kanske var ett inlägg, jag vet inte. Chelsea kämpade hårt och förtjänade poäng men så klart så känns det inte perfekt just nu.

Publicerad 2017-11-26 kl 12:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons