Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
28v

TV: Klopps ilska över bussincidenten: "Det dödar allt i det ögonblicket för oss"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se hela presskonferensen i spelaren.

Manchester Citys spelarbuss attackerades inför Champions League-kvartsfinalen mot Liverpool på Anfield.
- Vi kom till vårt garage i arenan och det första jag hörde var att de hade attackerat Citys buss. Det dödar allt i det ögonblicket för oss, säger Liverpools manager Jürgen Klopp.

I onsdags spelades den första av två Champions League-kvartsfinaler mellan Liverpool och Manchester City på Anfield. Liverpool vann matchen med 3-0, men matchen föranleddes av att Citys spelarbuss blev attackerad på väg till Anfield.

- Återigen så ber jag om ursäkt för det som hände inför matchen. Det är så konstigt, för vi åkte med vår buss genom folkhavet och det kändes fantastiskt. Det är fantastiskt, det var stöd och passion. Vi kom till vårt garage i arenan och det första jag hörde var att de hade attackerat Citys buss. Det dödar allt i det ögonblicket för oss. Du kan inte vara glad för det längre. Ytterligare ett exempel på att man ger folk en chans att göra något bra, men att det på grund av några idioter kanske aldrig kommer hända igen, säger Liverpools manager Jürgen Klopp nu, och fortsätter:

- Stämningen under matchen var en av de bästa jag upplevt, men sådana här saker ändrar min syn på saker. Det är inte okej, det skulle inte ha hänt. Det finns inget annat att säga om det.

Liverpool var snabba med att ta avstånd för händelsen och be Manchester City om ursäkt.

"Klubben fördömer å det starkaste scenerna som föregick vår Champions League-kvartsfinal, som resulterade i skador på Manchester Citys buss under deras väg till Anfield. Vi ber om ursäkt till Pep Guardiola, hans spelare, stab och personal som drabbades av incidenten. Uppförandet av ett antal individer var helt oacceptabelt och klubben vill samarbeta fullt ut med myndigheterna för att identifiera de ansvariga. Prioriteten nu är att slå fast alla fakta och erbjuda Manchester City det stöd de behöver", skrev klubben i ett uttalande.

Se hela presskonferensen i spelaren ovan.

Publicerad 2018-04-06 kl 21:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons