TV: Krul omutlig - Spurs måltorka fortsätter

Newcastles målvakt Tim Krul gjorde 14 räddningar och ordnade tre poäng mot Tottenham.

Tim Krul

I Hugo Lloris frånvaro ställde Tottenham upp med 42-årige Brad Friedel i målet. I sin första start för säsongen fick han emellertid vittja nätet tämligen omgående.

Efter en kvart stal Gouffran bollen av Paulinho i mittcirkeln och slog en precis djupledsboll som Loic Remy var först på. Anfallaren rundade Friedel och kunde lägga in bollen i mål för 1-0 till gästerna.

I inledningen av andra halvlek hade Tottenham flera chanser men storspel av Newcastles målvakt Tim Krul såg till att hålla Newcastles målnolla intakt.

Fem minuter in i andra halvlek tappade Davide Santon bollen till Andros Townsend som tog sig in i straffområdet och spelade in bollen till Christian Eriksen som helt ensam avslutar från sitt läge precis framför mål. Tim Krul är på väg åt fel håll men fick ut ett ben i sista sekund och kan parera Eriksens skott. Några minuter senare gjorde Krul ytterligare en fin räddning när en Sigurdssonfrispark bytte riktning i muren och och trots att han redan börjat att kasta sig på ena hållet lyckades Krul vända riktning och få ut en hand på bollen varpå Yanga-Mbiwa kunde rensa undan.

Tottenham fortsatte sedan att trycka på men förgäves. Trots upprepade chanser så lyckades Spurs inte få hål på den storspelande Krul som gjorde 14 direkta räddningar, mest hittills den här säsongen i Premier League.

För Tottenham såg Krul till att måltorkan fortsätter. Spurs har bara gjort nio mål på elva matcher.