TV: Larsson pungsparkad och West Ham mot Wembley efter dundertavla

Sebastian Larsson var inblandad i både ett mål och en utvisning när hans Birmingham gästade West Ham i den första semifinalen i engelska ligacupen. Ändå vann West Ham med 2-1.

Sebastian Larsson placeras i en rad olika klubbar och kontraktsförhandlingarna med Birmingham har strandat. Ändå startade svensken när laget gästade West Ham i ligacupsemifinalens första möte av två.

Men det var formsvaga West Ham som öppnade målskyttet efter nästan en kvart när Mark Noble drog igång ett anfall, fick in bollen i boxen där den flipprade runt innan den kom ut till Noble som ur snäv vinkel dundrade in 1-0.

I den andra halvleken kvitterade Liam Ridgewell efter en hörna från Sebastian Larsson.

Larsson fortsatte vara i centrum då han några minuter senare klackades rejält i skrevet av West Hams Victor Obinna. Nigerianen visades ut men Larsson kunde efter en stunds svåra smärtor fortsätta.

Men trots en man mindre på planen tog West Ham återigen ledningen efter en dundertavla av Ben Foster i Biminghammålet. Målvakten tappade in bollen väldigt enkelt. En rejält bjudning.

Publicerad 2011-01-11 kl 23:58