TV: Leicester närmar sig PL-titeln - se fjärde raka 1-0-segern

Leicester fortsätter att ånga på mot Premier League-titeln efter lagets fjärde raka 1-0-seger. Jamaicanen Wes Morgan nickade in matchens enda mål.

Tottenham kryssade mot Liverpool under lördagen och gav Leicester en möjlighet att rycka ytterligare i toppen. Och sensationen skulle ta chansen.

Det var dock Southampton som började bäst och gästerna hade flera lägen att ta ledningen i den första halvleken. Men istället var det Wes Morgan som efter 37 minuters spel kom perfekt på ett inlägg och nickade in 1-0 till serieledarna.

En kvart in i den andra halvleken var det ytterst nära att Leicester fick 2-0 till skänks. José Fonté skulle rensa men såg istället ut att styra in bollen i eget mål. I sista stund hann Frasier Forster ner och kunde peta undan bollen - en fantastisk räddning.

Tio minuter senare var det nära igen. Danny Simpson fick öppet mål efter ett fint inspel från Jamie Vardy men ett taffligt avslut gjorde att Forster kunde hinna upp bollen och rädda.

Två straffsituationer blev omdiskuterade efter matchen. I den första halvleken efter en hands av Danny Simpson och i den andra efter en hands från Robert Huth. Två situationer som kunde ha gett Southampton en annan situation i matchen.

Men 1-0 skulle räcka för Leicester. Det blev en ny seger med just de siffrorna - ligaledarnas fjärde raka. Nu är avståndet ner till Tottenham sju poäng, med bara sex matcher kvar att spela. Den otroliga sensationen kan snart vara ett faktum.

Se Leicesters avgörande mål i Sporten i spelaren ovan.