POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

TV: Liverpool-legendaren: "Kan de sluta topp fyra är det fortfarande en framgång"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Liverpool har haft en blytung inledning på 2017 och tappar i Premier League. Klubblegendaren Ian Rush menar att förväntningarna blev för höga efter den starka starten.
- Om de kan lyckas med att sluta topp fyra så kommer det fortfarande att vara en framgång, säger Liverpools forne målkung.

Liverpool inledde Premier League på ett mycket bra sätt och fram till december var laget tvåa i ligan bakom Chelsea. Men 2017 har så här långt varit katastrof och Jürgen Klopps lag har ramlat ner till en femteplats efter att ännu inte vunnit under året.

Kritiken har varit frän mot Liverpool under kräftgången, men klubblegendaren Ian Rush menar att man inte kan vara alltför hård.

- Jag tror att vi blev lite för exalterade vid starten på säsongen. Jag tror att jag sa vid starten av säsongen att om Liverpool kunde sluta topp fyra och vinna en titel så skulle det vara en stor framgång. De kommer inte att vinna en titel den här säsongen, men det finns fortfarande möjlighet att de kommer att sluta topp fyra. Så om de kan lyckas med att sluta topp fyra så kommer det fortfarande att vara en framgång.

Liverpools kräftgång har även fått Jürgen Klopp att ifrågasättas. Men för Ian Rush är det självklart att managern kommer att ta laget till framgång.

- Jürgen Klopp är definitivt mannen som ska ge framgång till Anfield, det finns ingen tvekan om det. De säger; "vad har gått fel med Klopp?" Inget har gått fel med Jürgen Klopp, det händer bara. Folk har dippar. Liverpool hade en blipp i januari. Det är en lång väg att gå och i min åsikt är han 100 procent rätt man för jobbet.

Se intervjun med Ian Rush i spelaren ovan.

Publicerad 2017-02-09 kl 22:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå