TV: Liverpool utslaget ur FA-cupen - Neves matchvinnare

FA-cupen

Ytterligare en mittbacksskada – och förlust mot Wolverhampton.
Liverpool upplevde en tung måndagskväll.

Liverpool har spelat färdigt i FA-cupen. I den tredje omgången av turneringen föll laget på måndagskvällen på bortaplan mot Wolverhampton med 2-1. Laget hamnade i underläge strax innan pausvilan efter att Raul Jimenez gett hemmalaget ledningen efter en bjudning från James Milner på mittplan. Divock Origi kvitterade tidigt i den andra halvleken – men bara fyra minuter efter 1-1-målet kom matchavgörande 2-1 genom Ruben Neves. Neves beslutade sig för att gå på avslut en bra bit utanför straffområdet – och bollen letade sig in i mål vid Simon Mignolets högra stolpe.

Närmast en kvittering kom Xherdan Shaqiri, men schweizarens fina frispark gick i stolpen.

Förlust för Liverpool – och dessutom fick man se Dejan Lovren lämna planen skadad efter bara ett par minuters spel. Managern Jürgen Klopp har nu bara en ordinarie mittback, Virgin van Dijk, tillgänglig.

Liverpool valde att vila flera nyckelspelare som målvakten Alisson, Virgil van Dijk, Roberto Firmoni, Sadio Mané och Mohamed Salah från startelvan.