TV: Liverpoolfansens glädje efter dramat: "We're gonna win the league"

Liverpool ser ut som en allt hetare guldkandidat.

Det blev spännande på slutet mot Norwich - men till sist ekade fansens sång från läktaren:

"We're gonna win the league", sjöng de efter 3-2-vinsten.

Raheem Sterling, Liverpool.

Liverpool firade påsk med att säkra lagets elfte raka seger i Premier League - 3-2 mot Norwich - efter två mål av Raheem Sterling och ett mål av skyttekungen Luiz Suarez.

En seger som innebar ett jättekliv närmare det engelska ligaguldet.

Sedan bottenlaget Sunderland följde upp onsdagens 2—2-skräll borta mot Manchester City med att besegra Chelsea med 2—1 på lördagen var det läge för Liverpool att göra ett ryck i tabelltoppen.

Och laget gjorde en rivstart i bortamatchen mot Norwich med två mål på elva minuter, det första av Raheem Sterling i fjärde minuten och det andra av Luiz Suarez, framspelad av Sterling, sju minuter senare.

Målet var Suarez 30:e och han har nu tre matcher på sig att slå Andy Coles (säsongen 1993—1994) och Andy Shearers (1994—1995) rekordnoteringar i Premier League: 34 mål.

Norwich, som slåss för att slippa nedflyttning, reducerade genom Gary Hooper i 54:e minuten. Men Raheem Sterling såg till att ge bortalaget en tvåmålsledning på nytt när han sköt 3—2 via Norwichförsvararen Bradley Johnsons ben i 62:a minuter.

Hemmalaget lyckades dock reducera på nytt när Robert Snodgrass nådde högst och nickade in den svenske landslagsbacken Martin Olssons vänsterinlägg bakom Liverpools målvakt Simon Mignolet knappa kvarten före full tid.

Några minuter senare blev Mignolet matchvinnare när han räddade Ricky van Wolfsvinkels nick från nära håll.