TV: Liverpools fiasko - oavgjort hemma mot bottenlaget Blackburn

Liverpool skulle bara vinna hemma mot bottenlaget Blackburn.
Men matchen slutade 1-1.

Steven Gerrard var tillbaka, men vad hjälpte det. 1-1 hemma mot Blackburn är klart underkänt för Liverpool.

Efter en halvtimme nätade Andy Carroll mot Blackburn - trodde han. Men domaren dömde bort målet eftersom Luis Suarez varit offside i förspelet till målet. Två minuter senare fälldes Maxi Rodriguez i straffområdet, men fick inte straff eftersom linjemannen ansåg att även han var offside.

Det blev i stället bottenlaget Blackburn som tog ledningen. Morten Gamst Pedersen slog en hörna mot första stolpen, där Formica och Charlie Adam slogs om att komma först. Liverpoolmittfältaren Adam fick dit foten, men råkade styra in bollen i eget mål.

Liverpool tog dock tag i matchen direkt efter avspark i andra halvlek. Och efter åtta minuter kom kvitteringsmålet. Blackburn fick inte bort bollen, och Martin Skrtels lyftning hittade Maxi Rodriguez vid bortre stolpen. Rodriguez nickade enkelt in bollen till 1-1.

Liverpool: Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Jose Enrique, Rodriguez, Henderson, Adam, Downing, Suarez, Carroll.

Blackburn: Bunn, Lowe, Samba, Hanley, Pedersen, Henley, Dunn, Nzonzi, Hoilett, Formica, Yakubu

Publicerad 2011-12-26 kl 20:47