Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Lundh: "Moyes skyller på konstiga saker"

Manchester United vann hemma mot Aston Villa med 4–1.
Hur mycket andrum har David Moyes nu?
– Det är inte mycket. Allvarligt talet, jag tror inte det är mycket andrum. Du ska vinna hemma mot ett svagt Aston Villa, säger Hasse Backe.

Manchester United har en tung säsong – men man är i kvartsfinal i Champions League och under lördagen slog man Aston Villa med 4–1. I Sportcentralen diskuterar Anna Brolin, Hasse Backe och Olof Lundh årets upplaga av Manchester United – och Moyes inledning i klubben.

– Med den truppen ska United ligga högre upp, säger Hasse Backe.

Fotbollskanalen expert Olof Lundh håller med.

– Det känns konstigt att Moyes skyller på andra saker. I veckan gick han ut och sa att ”Sir Alex” inte hade gjort det bättre med det här manskapet, säger Olof Lundh.

Trion diskuterar även det faktum att David Moyes bytte ut hela tränarstaben och att Moyes placerar Juan Mata på ”fel” position.

– Varför placerar man Mata på en kant? Han är en nummer 10. Att isolera honom på en kant, då får du inte ut max, säger Backe.

Frågan är hur långt tålamod ägarna kan ha med David Moyes. Olof Lundh och Hasse Backe är eniga. Han får över sommaren och till vintern på sig att börja leverera.

– Tålamodet är nog nästan på bristningsgränsen, jag tror han får till vinter på sig, säger Backe och får medhåll från Lundh.

Manchester United-snacket och dagens mål kommer ungefär 01.50 in i klippet.

Publicerad 2014-03-29 kl 18:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons