POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

TV: Lundh och Backe om Moyes, Giggs och van Gaal - samt Uniteds "drömköp" Cavani

Nästa

Avbryt
Försök igen

Missnöjet med David Moyes började redan på försäsongen, och orsaken var managerns gammalmodiga träningsupplägg. Det tror Hasse Backe, som även lanserar dröm-managers och spelarköp till Manchester United.

- Edinson Cavani passar perfekt, säger han.

Tidigare den här veckan fick David Moyes sparken från Manchester United. I Sportcentralen går Olof Lundh, Anna Brolin och Hasse Backe igenom bakgrunden till beslutet och enligt dem handlar mycket om dålig scoutning från Uniteds sida. Klubben borde ha förstått vilken sorts ledare de tog in, anser Backe, som hävdar att skottens syn på träning blev den första kulturkrocken med Uniteds A-trupp.

- Han står för gammalmodiga metoder. Det handlar om distanslöpning och sådant som inte är fotbollsrelaterat. Jag tror inte att spelarna var vana vid det och därför startade missnöjet redan på försäsongen, säger TV4-experten som själv varit assisterande tränare i Manchester City.

- Samtidigt borde klubben ha vetat vad Moyes har för filosofi. Hur har de scoutat honom egentligen?

Ludh och Backe diskuterar även Ryan Giggs kvaliteter som manager och betygsätter Louis van Gaal som spås ta över efter sommarens VM. Dessutom pekar Hasse Backe ut två perfekta värvningar som United borde satsa på.

- Toni Kroos skulle kunna vara en, sedan tycker jag att Edinson Cavani är som skapt för Premier League, säger Backe.

Publicerad 2014-04-26 kl 23:33
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå