TV: Mål och assist av Guidetti

John Guidetti låg bakom Manchester Citys vändning i träningsmatchen mot Vancouver Whitecaps. Svensken gjorde ett mål och spelade fram till det avgörande 2-1-målet.

John Guidetti hamnade inte i Twente, utan har nu fått ett nytt treårskontrakt med Manchester City. För tillfället är City på försäsongsturné i Nordamerika, och i natt besegrades kanadensiska Vancouver Whitecaps med 2-1.

Vancouver tog ledningen i första halvlek, men Guidetti kvitterade med en välplacerad nick i andra halvlek.

Strax innan full tid spelade svensken även fram Shaun Wright-Phillips till det avgörande 2-1-målet, även om det var Wright-Phillips kanonskott i bortre krysset som var den stora prestationen.

- Ja, det var snyggt. Jag är glad att Shaun gjorde mål. Han spelade bra och det gjorde John också, säger tränaren Roberto Mancini till klubbens hemsida.

City fick dock smolk i glädjebägaren när Yaya Touré skadade sig i benet efter en höjdduell.

Publicerad 2011-07-19 kl 09:33