TV: Målfesten - Liverpool och Vålerengen spelade 3-3

I en svängig träningsmatch i Oslo blev det till slut 3-3 mellan Vålerengen och Liverpool efter bland annat två hörnmål av Daniel Agger.

Spelarna bar sorgeband på grund av terrordåden i Norge i förra veckan. Matchen präglades dessutom av en extra vänskaplig karaktär - med schysst spel från bägge håll och ett massivt publikstöd.

Vålerengen tog överraskande ledningen med 2-0 tidigt i första halvlek, men Andy Carroll reducerade strax innan halvtid. Carroll tog till synes ner Stewart Downings långboll med armen och slog in 1-2.

I slutet av andra halvlek slog Alberto Aquilani två hörnor - på den första nickade dansken Daniel Agger in 2-2 och på den andra sköt samme Agger in 3-2. På tilläggstid kvitterade dock Vålerengens Mohammed Fellah med ett snyggt vänsterskott.