TV: Man United vann stormötet - Martial nätade i debuten

Nyförvärvet Anthony Martial fick en drömdebut då han med sitt 3-1 mål definitivt sänkte Liverpool i stormötet på Old Trafford.

Manchester United tog under lördagen emot Liverpool i ett riktigt klassiker-möte på Old Trafford.

Noterbart var att David de Gea var tillbaka mellan stolparna lagom till stormötet.

Efter en mållös första halvlek skulle publiken få se ett mål nästan direkt efter halvtidspausen.

Manchester United iscensatte en snygg frisparksvariant där Juan Mata spelade bollen till Daley Blind som utan pardon skruvade in den bakom Mingolet i Liverpools mål.

Med 20 minuter kvar att spela ökade Ander Herrera på till 2-0 inför ett kokande Old Trafford.

Mot slutet skulle det dock bli nerv i matchen efter att Christian Benteke med en konstspark reducerat bakom en chanslös De Gea.

Liverpool-glädjen blev dock kortvarig då Anthony Martial tog chansen att presentera sig för sin nya hemmapublik.

Det omtalade nyförvärvet hyste inga tvivel när han fick läget och sköt säkert sitt debutmål och 3-1 för Manchester United.

I och med segern klättrar United upp på en andraplats i tabellen. Liverpool är å sin sida nia efter fem spelade omgångar.

Så startade lagen:

Manchester United: De Gea - Darmina, Smalling, Blind, Shaw - Carrick, Schweinsteiger - Mata, Herrera, Depay - Fellaini.

Liverpool: Mignolet, Clyne, Skrtel, Lovren, Gomez - Can, Lucas Leiva, Millner - Ings, Benteke, Fermino.

Publicerad 2015-09-13 kl 10:10