TV: Manchester City manglade Fulham - hattrick av Toure

Manchester City hade inga problem alls med jumbon Fulham. Yaya Toure satte ett hattrick i 5-0-segern.

Yaya Toure

Liverpool gjorde sex mål i sin match mot bottenlaget Cardiff. Manchester City var inte fullt lika produktiva men lyckades ändå få in fem baljor mot jumbon Fulham. Yaya Toure satte en straff i den första halvleken efter att Alvaro Negredo fått en spark i baken av Fernando Amorebieta.
Samme Amorebieta satte in en mycket dålig tackling i inledningen av den andra halvleken. Rött kort och ny straff som Toure förvaltade lika väl.

Direkt efter det målet valde Fulhams tränare Felix Magath att byta ut Alexander Kacaniklic, den ende svensk han tagit ut i dagens trupp.

3-0 signerades också Yaya Toure, den här gången ett vackert distansskott.

Fernandinho satte 4-0 på stackars Fulham innan matchen avrundades av Martin Demichelis som stötte in 5-0 från nära håll.
Publicerad 2014-03-22 kl 18:11