Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Mourinho ångrar inget efter handskakningsbråket: "Jag är en ödmjuk kille"

Nästa

Avbryt
Försök igen

José Mourinho har kritiserats som orespektfull efter att han ville skaka Paul Lamberts och Roy Keanes hand innan matchen mot Aston Villa (3-0 till Chelsea) var slut. Portugisen menar dock att han inte ångrar något och skulle göra samma sak igen.

Chelsea slog Aston Villa med 3-0 hemma på Stamford Bridge den 27 september. Villas huvudtränare Paul Lambert och assisterande tränare Roy Keane blev riktigt förbannade på José Mourinho när portugisen ville skaka hand med de båda - flera minuter före matchens slut. Lambert och Keane vägrade att ta i hand och har i efterspelet till matchen kallat Mourinho för orespektfull och hans beteende för skamligt.
- Jag uppskattar kommentarerna. Jag tycker att de båda är två exempel på vänliga och välutbildade personer, och för att jag är en ödmjuk kille som försöker lära varje dag och med varje erfarenhet uppskattar jag det, säger Mourinho på en presskonferens inför mötet med Crystal Palace på lördag.

Chelsea-tränaren menade att han skulle göra samma sak igen om han fick chansen och att han inte förstår varför Villa-tränarna reagerade så starkt.
- Jag har ingen reaktion. Du kan se min reaktion efter matchen då jag sa att inget hände. Du får samma reaktion från FA och disciplinärkommitén, ingenting hände, säger Mou.

Publicerad 2014-10-17 kl 20:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons