Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Mourinho: "Det är första gången jag lämnat Emirates och Arsenal-fansen är glada"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Efter att ha inte förlorat någon av de tidigare 14 mötena med Arsene Wengers Arsenal fick José Mourinho känna på att förlora mot fransmannen. Då gladdes han med Arsenal-fansen.
- När jag lämnade Highbury grät de, när jag lämnade Emirates tidigare grät de, säger portugisen.

José Mourinho hade ett förlustfritt facit på de 14 matcher han gått mot Arsene Wenger inför mötet på Emirates Stadium under söndagen. Då vann Arsenal med 2-0 och Wenger fick ett slut på den tunga sviten.

Efter matchen la José Mourinho ingen större vikt vid den brutna sviten, och gladdes istället med Arsenals supportrar - samtidigt som han pikade laget.

- Jag tror inte att de var desperata att slå mig. Jag tror inte att det tänkte på det alls för att vara ärligt. Arsenal-fansen är glada, och jag är glad för dem. Det är första gången jag lämnat Highbury eller Emirates och de är glada. När jag lämnade Highbury grät de, när jag lämnade Emirates grät de. De gick längs gatorna med sänkta huvuden. Så till slut i dag fick de lämna med sina huvuden högt, säger Mourinho.

- Det är en stor klubb, tror ni att jag njuter av det faktum att Arsenal inte vinner stora titlar? Det njuter jag inte av. Men i dag försökte jag vinna. Vi förlorade. Jag tycker att Arsene Wenger inte är någon liten manager. Han är en stor manager så att ha den statistiken av att vinna så många matcher är något som inte är normalt. Jag bryr mig verkligen inte om det, och det var inga problem i dag. Vi skakade hand före matchen och vi skakade hand efter matchen.

Se ett utdrag ur presskonferensen med José Mourinho efter förlusten mot Arsenal i spelaren ovan.

LIVEMATCH
Clock'
MATCHFAKTA
Straffar
-
Aggregerat resultat
-
Målskyttar
Varningar / Utvisningar
Liga / Turnering
Publik
Publicerad 2017-05-08 kl 07:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons