Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Mourinho: "Leicester kan vinna ligan - det vore magnifikt"

Nästa

Avbryt
Försök igen

José Mourinho har tidigare dömt ut Leicester Citys chanser att vinna Premier League. Nu reviderar han sitt tips. 
- Det skulle vara magnifikt och något som skulle chocka hela fotbollsvärlden men ibland händer sådana saker, säger han.

På måndag möts Premier Leagues etta och lag nummer 14 i tabellen. Att det skulle röra sig om Leicester City mot Chelsea är ingen skräll, men lagen har efter en överraskande höst bytt roller och det är de regerande mästarna som halkar efter. 
För några veckor sedan fick Chelsea-managern José Mourinho frågan om han trodde Leicester kunde hålla sig kvar som serieledare säsongen ut och ta titeln. Då var svaret nej men nu har portugisen ändrat uppfattning.

- Till att börja med så förtjänar de att vara där de är. Jag sa för några veckor sedan att jag inte tror att de kan bli mästare. Kanske måste jag tänka om där. Det är en sak att få en bra start och toppa ligan i september, det är något helt annat att göra det i december. Om de fortsätter rada upp resultaten kan de bli mästare.

- Det skulle vara magnifikt och något som skulle chocka hela fotbollsvärlden men ibland händer sådana saker så varför skulle det inte kunna hända Leicester? De är ju där de är för att de har spelat strålande bra på samma sätt som vi är där vi är för att vi har varit dåliga. 

Se Mourinhos kommentarer i spelaren här ovan. 

Publicerad 2015-12-11 kl 17:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons