Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Mourinho om Carrick: "Hans framtid är med oss"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Manchester Uniteds Michael Carrick är tillbaka i träning efter en hjärtoperation. Under lördagen meddelade José Mourinho att det alltid kommer finnas en plats för honom i laget.
- Stolen står redo på kontoret för honom, säger han i en presskonferens.

Manchester Uniteds mittfältare Michael Carrick har inte spelat i Premier League under den här säsongen. I fredags kom förklaringen, då Carrick meddelade på sin Twitter att han hade genomfört en mindre hjärtoperation.

Efter Manchester Uniteds match i Premier League under lördagen mot Brighton berättade José Mourinho i en presskonferens om Carricks situation.

- Michael som person är viktigare än Michael som spelare. Vi har gett honom tid att slappna av, återhämta sig, att han ska känna sig trygg och fatta beslut om han vill spela eller inte. Han vet att min personal har en plats för honom, om och när han vill.

Oavsett om Carrick vill fortsätta spela eller inte så vill Mourinho ha kvar honom i laget, och han är inte ensam om det.

- Stolen står på kontoret för honom. Jag vill det, styrelsen vill det, ägarna vill det. Så Michael är i en bekväm situation, hans framtid kommer att vara med oss, säger Mourinho.

Ett beslut har Carrick redan tagit; han vill stå som spelare fram till slutet av säsongen. Ett beslut som Mourinho är nöjd med.

- Det är en möjlighet för oss. Vi behöver spelare och om Michael vill, så är jag nöjd med det.

Publicerad 2017-11-26 kl 14:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons