POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

TV: Mourinho om Fellainis utvisning: "Jag såg ingen bruten näsa på Aguero"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Marouane Fellaini blev utvisad i Manchester-derbyt efter att ha satt skallen mot Sergio Aguero. José Mourinho var tveksam till det röda kortet.
- Jag såg Aguero i spelartunneln och han hade ingen bruten näsa, ingen sprucken skalle, hans ansikte var lika fint som alltid, säger United-managern.

Det var många missade chanser i Manchester-derbyt och rivalerna City och United spelade 0-0 under torsdagskvällen. Gästerna fick avsluta matchen med tio man under den sista kvarten efter att Marouane Fellaini och Sergio Aguero rykt ihop. De båda stoppade in huvudena mot varandra och Aguero föll till backen.

José Mourinho ville inte slå fast att utvisningen var fel, men United-managern hade vissa invändningar.

- Jag vet inte för jag har inte sett det. Jag har bara tre detaljer; Marouane säger att det är ett rött kort för att det är Marouane. Martin Atkinson sa till mig att hans åsikt är att det är ett rött kort. Men jag såg Aguero i spelartunneln och han hade ingen bruten näsa, ingen sprucken skalle, hans ansikte var lika fint som alltid. Så jag är inte säker, jag tror att om Sergio inte kastar sig till marken så är det säkerligen inget rött kort men om Marouane gav honom möjligheten att göra det... Jag vet inte, vad jag vet är att vi spelar 15 med tio man och killarna var otroliga i sättet de slogs för poängen, säger Mourinho.

Efter derbyt så tror Mourinho att rivalen City ligger bra till för en Champions League-plats.

- Jag tror att Manchester City kommer att sluta topp fyra. Med matcherna de har att spela ser jag dem göra det. Jag tror det står mellan oss, Arsenal och Liverpool och vik kommer att försöka. Men verkligheten är att vi har en semifinal i Europa att spela, många problem med spelarna (skador) och vi får ta det som är möjligt. Men vi kommer att kämpa till det inte är matematiskt möjligt.

Se ett utdrag från presskonferensen med José Mourinho efter 0-0 mot City i spelaren ovan.

Publicerad 2017-04-28 kl 07:36
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå