TV: Mourinho tog andra raka segern

I lördags imponerade Aston Villa när de slog Arsenal med 3-1 men mot Chelsea gick man på pumpen.

3-1 mot Arsenal i lördags fick många att tro att Aston Villa kanske kan vara ett lag att räkna med i år. Men när man några dagar senare korsade London till den sydvästra delen där Chelsea tog emot på Stamford Bridge blev det för tufft.
Det behövdes bara sex minuter innan Chelsea tog ledningen efter att Antonio Luna (som satte 3-1-målet mot Arsenal) gjorde ett självmål.
Men Villa repade sig precis innan halvtidsvilan. Christian Benteke satte 1-1 på tilläggstid i första halvlek framspelad av Gabriel Agbonlahor.

I den andra halvleken återtog Chelsea ledningen när Branislav Ivanovic nickade in en frispark.

Det målet räckte till seger. Jose Mourinhos andra raka som ny tränare för Chelsea.
Publicerad 2013-08-21 kl 22:18