Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Mourinho: "Vi är inte med i nedflyttningsstriden"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Chelseas kris fortsätter. Efter nya förlusten mot Leicester är laget bara en poäng ovanför nedflyttningsstrecket.

- Vi är inte inblandade i nedflyttningsstriden säger José Mourinho.

I accept we are [near] the relegation zone but I don't accept we are in a relegation battle," Mourinho told reporters. "You look at the table and we are there, but you think you are in a relegation battle if you are there for three or four months. I don't think that." Read more at: https://tr.im/Jag accepterar att vi är nära nedflyttningszonen men jag accepterar inte att vi är I nedflyttningsstriden. Tittar du på tabellen är vi där, men ni tycker att man är i nedflyttningsstriden om man är där i tre eller fyra månader. Jag tycker inte - Jag accepterar att vi är nära nedflyttningszonen men jag accepterar inte att vi är I nedflyttningsstriden. Tittar du på tabellen är vi där, men ni tycker att man är i nedflyttningsstriden om man är där i tre eller fyra månader. Jag tycker inte d

Förra säsongen förlorade Chelsea tre matcher under hela säsongen och blev mästare i Premier League. Efter 16 omgångar den här säsongen är London-laget redan uppe i nio förluster och ligger på en svag 16:e plats i ligan. Efter 2-1-nederlaget mot Leicester under måndagskvällen har Chelsea bara en poäng ner till Norwich som är under nedflyttningsstrecket. Men att de regerande mästarna skulle vara inblandade i någon nedflyttningsstrid, det tycker José Mourinho är felaktigt.

- Jag accepterar att vi är nära nedflyttningszonen men jag accepterar inte att vi är I nedflyttningsstriden. Tittar du på tabellen är vi där, men ni tycker att man är i nedflyttningsstriden om man är där i tre eller fyra månader. Jag tycker inte det, säger portugisen.

Var slutar Chelsea den här säsongen?
  • Topp fyra.
  • 5-8.
  • 9-12.
  • 13-17.
  • Nedflyttning.
RÖSTA SE RESULTAT

Premier League

Chelseas tabelläge

# Lag S V O F +/− P
1 Liverpool Champions League 22 18 3 1 40 57
2 Man City Champions League 22 17 2 3 42 53
3 Tottenham Champions League 22 16 0 6 24 48
4 Chelsea Champions League 22 14 5 3 23 47
5 Arsenal Europa League 22 12 5 5 14 41
Publicerad 2015-12-15 kl 18:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons