Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Mourinho: "Vi förlorade för att Bristol hade tur"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Bristol City skrällde stort och slog ut Manchester United ur ligacupen efter ett avgörande i sista minuten. Tur, menar José Mourinho.
- Jag tycker inte att vi förtjänade att förlora, säger United-managern.

Manchester United är utslaget ur ligacupen. Bristol City skrällde stort under onsdagskvällen och vann med 2-1. Avgörandet kom från Korey Smith i den tredje och sista tilläggsminuten.

Uniteds manager José Mourinho var besviken efter förlusten, som han menade var orättvis:

- Jag tycker inte att vi förtjänade att förlora, men vi förlorade för att motståndaren hade tur. Jag tycker att de gjorde mål när ingen förväntade sig att de skulle göra mål, de gjorde mål när vi var det starkaste laget. Vi är laget med möjligheterna, vi är laget med kraft i benen - även att gå starkt in i en förlängning - och de gör mål när vi inte har tid att reagera, säger Mourinho enligt Uniteds hemsida.

United-managern menar att hemmalaget hade en större tändning till matchen jämfört med gästerna.

- För dem var det en stor dag och med stora lag mot ett lag från en lägre division så är det alltid en risk. Och du ger råd, råd, råd men i slutändan så är spelarna på olika nivå i intensitet och motivation än motståndaren och då kan sådant här hända ibland.

Mourinho ville dock inte lasta spelarna allt för mycket:

- Men jag vill inte skylla på spelarna alls för de var professionella. Det var inte att "vi bryr oss inte om matchen" eller "vi har inget ansvar". Jag tycker att de visade att de har det efter 1-0 och de hade det fram till att de gjorde det andra målet i slutsekunderna och vi inte hade någon chans att reagera.

Publicerad 2017-12-20 kl 23:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons