Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

TV: Mourinho: "Wenger får mer respekt än vad jag får"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Höstens ligaspel har inte gått enligt plan för Manchester United och nye managern José Mourinho.
Det hindrar inte att Mourinho vill ha mer respekt inför lördagens tungviktsmöte med Arsenal.

Arsenal är fyra och Manchester United sexa inför drabbningen på Old Trafford. Men Jose Mourinho hade en mer historisk blick vid fredagens presskonferens och fokuserade på att både han och Arsenals Arséne Wenger har tagit tre titlar vardera i Premier League.

- I morgon är det match mellan de två managers med bäst meriter. Sir Alex Ferguson är inte med längre, sade Mourinho.

- Förtjänar vi inte respekt för det, även i perioder när resultaten inte är de bästa. Jag tycker Mr Wenger har den respekten hos er. Jag tycker inte jag har det.

Efter den repliken vägrade Mourinho svar på frågor om profilen Wayne Rooneys fylleskandal i samband med Englands senaste landslagssamling.

- När mina spelare är i landslaget så är de. Jag kommenterar inte vad som händer där, sade Mourinho som meddelade att knäskada som stoppade landslagsspel för Rooney inte hindrar honom från spel mot Arsenal.

Mourinho ville inte heller uttala sig om mittbacken Chris Smallings status efter rapporter om att dras med en fraktur i en tå.

I avstängde Zlatan Ibrahimovic frånvaro lär Marcus Rashford få spela från start.

- De hade säkert föredragit Ibrahimovic från start, men vi saknar också spelare och glöm inte att det var Rashford som sänkte oss förra säsongen, sade Arséne Wenger vid lagets pressträff.

Arsenals senaste bortaförlust i Premier League kom just på Old Trafford i februari. Managern Wenger har en annan dyster svit att spräcka. Efter tolv möten med den förre Chelseamanagern Mourinho i Premier League väntar Wenger fortfarande på den första segern.

Se delar av Mourinhos presskonferens i spelaren ovan.

Publicerad 2016-11-18 kl 20:23

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER