POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

TV: Mourinho: "Zlatan gråter inte ut i media"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Han fick en stämpling i huvudet – och delade själv ut en armbåge.
Men efteråt höll Zlatan låg profil.
- Vi tillhör inte generationen som gråter i media, säger José Mourinho på en presskonferens.

Zlatan Ibrahimovic stod i fokus under gårdagens möte med Bournemouth. Dels missade svensken en straff, dels var han inblandad i en omtalad diskussion med Tyrone Mings.

Tv-bilderna visade hur Zlatan fick en ful stämpling i huvudet av Mings och att han därefter delade ut en rejäl armbåge på densamme. Zlatan själv ville efter slutsignalen inte kommentera situationen närmare.

- Lyssna, det som händer på planen stannar på planen. Jag är inte någon som attackerar andra vid sidan av planen. Du har TV-bilderna, du kan se bilderna. Jag hoppar högt och han hoppar in i min armbåge, sa svensken till BBC.

Tränaren José Mourinho förklarade på en presskonferens att han och Zlatan är av samma skrot och korn – incidenter likt den mellan Zlatan och Mings diskuterar man inte om i media.

- Zlatan är en stor man precis som jag. Vi tillhör inte generationen som går ut i media och gråter om vad som hände. ”Den här killen gjorde si eller så mot mig”. Vi tillhör generationen från gatufotbollen och fotboll är för stora pojkar. Matchen är slut. Vad som räknas är resultatet.

Följaktligen ville heller inte portugisen kommentera Mings stämpling (Bournemouth-spelaren själv menade att den var oavsiktlig):
- Jag kommer inte att kommentera det. Jag kommenterar fotbollen och de stora besluten i matcherna. Jag tycker att Kevin Friend var väldigt bra, situationen med Jones var en klar straff, situationen med Smith var en klar straff. De två stora besluten var bra och de assisterande domarna var också bra.

- Vad gäller den andra saken såg jag inte och jag är inte så intresserad.

Se hrla presskonferensen i spelaren ovan!

LIVEMATCH
Clock'
MATCHFAKTA
Straffar
-
Aggregerat resultat
-
Målskyttar
Varningar / Utvisningar
Liga / Turnering
Publik
Publicerad 2017-03-05 kl 09:26
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå