Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Mourinhos nya utspel: "Reglerna är annorlunda för mig"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

José Mourinho och domarna i England är långt ifrån någon kärlekshistoria. Efter 0-0 mot Hull kom United-managern med en lång utläggning om hur han missgynnas.
- Jag är annorlunda med allting, säger Mourinho missnöjt.

Efter 0-0 mot Hull var det en mycket besviken José Mourinho som mötte pressen. "Jag vill inte tala mer om domarna och beslut", förklarade Mourinho, sedan drog portugisen ut i en lång utläggning om orättvisan han drabbas av - från både journalister, domare och FA.

- Jag vet inte om det ändrats eller om er industri är på väg i en annan riktning men för mig är journalism att säga sanningen. Säg sanningen, ni måste helt enkelt säga sanningen. Om ni går match efter match med Manchester United och ser vad som hände där, mot Manchester City, mot Burnley, mot West Ham, mot Stoke, det som hände nästan överallt. Gör ert jobb, gör samhällsnyttan, säg sanningen. Det är så simpelt, om ni säger sanningen, säger Mourinho.

Portugisen tog upp två exempel på hur andra managers klarar sig lindrigare undan. Arsene Wenger som knuffade en domare och visserligen stängdes av, men får se sitt lag från läktaren. Och Jürgen Klopp som gormade på en fjärdedomare.

- Ni vet klart att jag är annorlunda. Jag är annorlunda. Reglerna för mig är annorlunda. Jag är annorlunda i allting. Jag ser mitt lag spela på ett hotell, jag förbjöds att komma till arenan. Min assistent fick en sex matcher lång arenaavstängning. Jag rörde ingen. I går (läs tisdag) sa en fjärdedomare till en manager att "jag gillar din passion, så gör vad du vill". I dag blev jag tillsagd; "sätt dig ner eller så måste skicka upp dig på läktaren". Så allt är annorlunda för mig, säger Mou.

Se Mourinhos utspel i spelaren ovan.

Publicerad 2017-02-02 kl 07:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons