TV: Ofattbar dramatik när Leicester tog poäng mot West Ham

Leicester stormar mot Premier League-titeln efter 2-2 mot West Ham i en match där domaren hamnade i fokus.

Den oerhört viktiga matchen för Leicester mot West Ham hade knappt hunnit starta innan den första målchansen kom. Bortalagets Dimitri Payet skickade in bollen till Cheikhou Kouyate som nickade, varpå bollen styrdes i stolpen av Kasper Schmeichel i mål. Nära en mardrömsstart för Leicester, som hade marginalerna på sin sida den gången.

West Ham startade bäst men därefter åt sig Leicester in i matchen mer och mer. Båda lagen hade chanser under de första tjugo minuterna, men det skulle bli hemmalaget som tog ledningen. N'Golo Kante fick tag i bollen på mittfältet och skickade ut den till den evige målskytten Jamie Vardy som säkert satte ledningmålet för Leicester. Fler chanser kom men det blev inte fler mål i den första halvleken.

I den andra halvleken ångade hemmalaget på för att utöka sin ledning. Jamie Vardy fick ett fint läge när han kom inrusande i straffområdet men bortalagets Ogbonna kom emellan. Vardy föll till marken och domaren blåste - men inte till fördel för målskytten utan för filmning. Vardy fick därmed sitt andra gula kort och blev utvisad.

Ännu en domslut skulle stå i fokus i slutminuterna. Reid gick omkull inne i Leicesters straffområde och domaren tvekade inte utan pekade på straffpunkten. Andy Carroll stegade fram och satte säkert kvitteringen. Tungt för Leicester.

Men det skulle bli värre. West Hams Aaron Cresswell fick på en riktig kalasträff och stänkte in det, för hemmalaget, förödande ledningsmålet.

Leicester skulle dock komma tillbaka - med sekunder kvar att spela. Denna gång blåste domaren straff för hemmalaget efter att Schlupp gjorts ned i West Hams straffområde. Ulloa hade otrolig press på sig men behöll kylan och satte bollen säkert i mål. Strax därefter blåstes matchen av och Leicester hade tagit en viktig poäng i titeljakten.