Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Olsson om petningen i WBA - kan lämna om inte situationen förändras

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Jonas Olsson.

Från given till petad i West Bromwich.

Om inte situationen förändras vill Jonas Olsson lämna klubben.

- Blir det tio-femton matcher så kanske man får fundera på situationen, säger han till fotbollskanalen.se.

Jonas Olsson har länge varit given som mittback i West Bromwich, men den senaste tiden har inte varit lika rolig. Försvararen har varit petad från truppen i de tre senaste ligamatcherna.

- Jag har varit där i sju år och har varit ordinarie från början fram tills för ett par veckor sedan. Det är en ovan situation. Det är kanske inte för att jag har varit dålig utan för att vi fick en bra värvning i somras i Joleon Lescott från Manchester City. Så konkurrensen är hårdare, men jag känner mig ändå fräsch, säger han.

Hur länge kan det fortsätta så innan du måste börja fundera på ett klubbyte?

- Jag tror ingen är nöjd med att sitta på bänken, man vill ju spela. Jag kan ifrågasätta om man blir petad, men om man får ett bra svar och bra feedback så kan man acceptera det också. Två, tre matcher är väl kanske inte några problem, men är det tio-femton så kanske du får mer seriöst fundera på din situation.

- Men samtidigt, eftersom jag har varit där i sju år, vet man att det är 38 ligamatcher, ligacup och FA-cup. I november och december är det extremt många matcher, i princip var tredje dag, så du vet att det kommer att roteras. Dels medvetet, dels på grund av skador och så vidare. Så man kommer att få matcher. Jag är inte så orolig för tillfället.

Hur mår man, är det frustrerande?

- När du tränar hela veckan är det klart att man vill vara med när det roliga händer. Så är det. Men jag har varit med länge och vet hur snabbt det kan ändras. Så det är kanske ingen direkt frustration om jag ska vara ärlig. Men om två veckor blir till två månader så är det klart att det är en annan situation.

- Jag har haft en bra dialog med vår manager Alan Irvine. Som spelare är det viktigt att du ifrågasätter, men samtidigt måste man kunna acceptera bra feedback, det tycker jag att jag har gjort. Jag är inte för nedslagen.

Publicerad 2014-10-07 kl 18:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons