TV: Özil låg bakom Arsenal-seger - tysken stekhet

Mesut Özil är i fin form. Under måndagen gjorde tysken ett mål och en assist i Arsenals 2-0-seger över Bournemouth.

I den 27:e minuten tog Arsenal ledningen hemma mot Bournemouth. Gabriel nickade in en hörna från Mesut Özil.

Det var Özils 16:e assist i Premier League den här säsongen.

Men den tyske mittfältaren kan mer än att göra assist. Özil satte nämligen 2-0 för Arsenal i den 63:e minuten efter ett samarbete med Olivier Giroud.

Matchen slutade 2-0 och leder nu Premier League, men har en match mer spelad än tvåan Leicester (en poäng före).

Se Özils mål i Sporten ovan.

Arsenals startelva: Cech - Bellerin, Gabriel, Mertesacker, Gibbs - Chambers, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Özil, Walcott - Giroud

Bournemouths startelva: Boruc, Daniels, Cook, Francis, Smith, Gosling, Arter, Surman, Ritchie, Pugh, King.